Deskundig, betrokken en persoonlijk. Wij zijn uw partner voor financiële dienstverlening.

Over Westax

In korte tijd zijn wij gegroeid tot een vaste en betrouwbare partner op het gebied van bedrijfsadministratie en fiscale (advies)werkzaamheden voor vele relaties. Wij begeleiden voornamelijk het midden- en kleinbedrijf . Onze werkzaamheden omvatten het verwerken van administraties, het opmaken van jaarrekeningen en het verzorgen van de loonadministratie.

Hierbij verzorgen wij ook alle relevante fiscale aangiften. Op basis van de resultaten kijken wij samen met u vooruit en adviseren u waar mogelijk om uw doelen te realiseren.

 

Waarom Westax

Met ons vaste team bent u verzekerd van deskundige en betrouwbare begeleiding. U kunt bij ons ook zonder afspraak terecht. Er is altijd iemand aanwezig die u te woord kan staan en uw vragen wil beantwoorden.

Wij streven naar een directe en persoonlijke relatie om zo goed mogelijk samen te werken aan het beste resultaat. Binnen deze relatie zullen wij u altijd voorzien van onze mening en ons advies in begrijpelijke taal. Hierdoor weet u  waar u aan toe bent op het gebied van administratieve en fiscale regelgeving.

Neem contact met ons op of kom gewoon even langs als u het uitkomt!

Wat wij voor u kunnen betekenen?